
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Milch kalt
- 15 g frische Hefe
- 50 g Zuckersirup hell
- 650 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 275 kcal / 1151 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 2.9 g