Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 250 g vinho tinto
- 6 dentes de alho
- 500 g carne de novilho cortada em cubos pequenos
- 1 folha de louro
- 20 g manteiga
- 250 g cebolinhas pérola
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em pedaços
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de molho de soja
- 100 g cebola
- 10 g coentros
- 20 g azeite
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - ½ c. chá de gengibre em pó
- 180 g ervilhas
- 15 g fécula de batata
Massa
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g banha
- 50 g vinho branco
- 350 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepes de camarão
1 Std. 10 Min
Empadas de vitela e cerveja preta
9hod.
Bolo de chocolate sem farinha
1h 45min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 Min
Salada marinada com quinoa e sementes tostadas
2 Std.
Soufflé de atum
1 Std. 15 Min
Massa de salsa
20min
Achar de beringela
1 Std. 25 Min
Empada de pato com alho francês
13 godz. 10 min
Rolo de borrego recheado e ervilhas
1h 45min
Panquecas de milho com cogumelos, presunto e rúcula
1 Std.
Pastéis de massa tenra
3 Std.