Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta

Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta

5.0 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
2 doses

Suroviny

P/ Ralar
  • queijo parmesão
    40 g
Massa
  • leite
    250 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • mel
    10 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • sal
    1 c. chá de
Recheio e fondue
  • chocolate p/ culinária partido em pedaços
    200 g
  • cebola
    100 g
  • azeite
    30 g
  • tomate
    200 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • vinho branco
    50 g
  • espinafres baby
    50 g
  • queijo ricota
    200 g
  • alho em pó
    ½ c. chá de
  • ovos
    2
  • Fruta fresca a gosto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 2859 mg
Protein 67.1 g
Kalorie 8228.7 kJ / 1966.7 kcal
Tuk 88.6 g
Vláknina 22 g
Nasycený tuk 42.4 g
Sacharidy 221.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...