Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g água
- 50 g azeite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 200 g queijo
- 200 g fiambre cortado em pedaços
- 1 gema de ovo batida p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 655.3 kJ / 156.6 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 296.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de piza
1h
Brioches divertidos
1h
Coroa recheada
1j 50 menit
Megassanduiche com pão de alho
Brak ocen
Soufflé de queijo canastra
Brak ocen
Massa para coxinha
30min
Pãezinhos de canela
2j 10 menit
Minitartes de queijo e fiambre
1h
Pão doce
2j 30 menit
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1h
Brioches
1h 5min
Pão de queijo com linguiça
45min