Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 biscotti ripieni di crema di nocciole
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cacao in polvere
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di crema gianduia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1809.5 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3j 50 menit
Coppette biscotto
20 min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13h 30 min
Torta cupcake
40 min
Bon bon gelato
5h
Fudge alle arachidi salate
2j 30 menit
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7h 30min
Spiedini di frutta con emulsione allo yogurt e arancia
20 min
Cestini di crema al caffè
4 Std.
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3h 30min
Frozen yogurt con crema gianduia
10hod. 15min
Mousse al caffè (senza lattosio)
3h 20 min