
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 biscotti ripieni di crema di nocciole
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cacao in polvere
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di crema gianduia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 432.5 kcal / 1809.5 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3hod. 20min
Frappè alle ciliegie
15min
Cheesecake al cioccolato
9hod. 30min
Tartufini al cocco
2hod. 10min
Mousse ai due cioccolati
15min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4hod. 25min
Semifreddo veloce al caffè
1hod.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7hod.
Cheesecake cioccolato e nocciole
1hod. 10min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4hod. 20min
Salame di cioccolato al mascarpone
3hod. 15min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7hod. 35min