Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
- 500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 20962 kJ / 5010 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 534.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Pesche sciroppate
721h 20min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Cipolline sott'olio
361h 10 min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Confettura di fichi
1 Std.
Confettura di cipolle di Tropea
55 min