Peperoncini farciti sott'olio

Peperoncini farciti sott'olio

4.9 24 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 721hod. 20min.
3 vasetti

Suroviny

  • 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
  • 500 g di aceto di vino bianco
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 10 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 500 g di olio extravergine di oliva

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 3 vasetti

Sodík 4583 mg
Protein 67 g
Kalorie 22340 kJ / 5339.4 kcal
Tuk 512.7 g
Vláknina 21 g
Nasycený tuk 79.4 g
Sacharidy 120.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...