Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
- 500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 20962 kJ / 5010 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 534.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conserva di datterini e verdure
7 godz.
Pomodori secchi sott'olio
721h
Pesche sciroppate
721h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Conserva di pomodoro con olive
1 godz. 30 min
Funghetti sott'olio
721h
Cipolline sott'olio
361h 10min
Patè di peperoncini
30 min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min