Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
- 500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 20962 kJ / 5010 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 534.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Confettura ai frutti di bosco
45 min
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Pomodorini al naturale
1h
Pesche sciroppate
721h 20min
Confettura di pesche ed amaretti
1 godz. 30 min
Conserva di datterini e verdure
7h
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Conserva di pomodoro con olive
1 godz. 30 min