Geleia de tâmaras com vinho do Porto
TM5 TM6

Geleia de tâmaras com vinho do Porto

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 800 g água
  • 400 g maçã reineta c/ casca e caroços, cortada em pedaços
  • 300 g pera c/ casca e caroços, cortada em pedaços
  • 100 g tâmaras
  • 1 pau de canela
  • ½ limão (casca, só a parte amarela)
  • 700 g açúcar
  • 30 g pectina em pó
  • 30 g vinho do Porto

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
1472.8 kJ / 352 kcal
Protein
0.7 g
Sacharidy
88.6 g
Tuk
0.9 g
Nasycený tuk
0.2 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
16.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty