Geleia de tâmaras com vinho do Porto

Geleia de tâmaras com vinho do Porto

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
1000 g

Suroviny

  • água
    800 g
  • maçã reineta c/ casca e caroços, cortada em pedaços
    400 g
  • pera c/ casca e caroços, cortada em pedaços
    300 g
  • tâmaras
    100 g
  • pau de canela
    1
  • limão (casca, só a parte amarela)
    ½
  • açúcar
    700 g
  • pectina em pó
    30 g
  • vinho do Porto
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 16.8 mg
Protein 0.7 g
Kalorie 1472.8 kJ / 352 kcal
Tuk 0.9 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 88.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...