Glütensiz Portakallı Cheesecake

Glütensiz Portakallı Cheesecake

4.0 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 30min.
8 porsiyon

Suroviny

Cheesecake Tabanı
  • nohut unu (bk. öneriler)
    75 g
  • toz badem (bk. öneriler)
    25 g
  • toz şeker
    55 g
  • Hindistan cevizi tozu
    20 g
  • tereyağı küp küp kesilmiş
    75 g
Cheesecake Dolgusu ve Portakal Sosu
  • yumurta
    3
  • toz şeker
    280 g
  • labne
    300 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
    250 g
  • portakalın kabuğu ince rendesi
    ½
  • nohut unu
    30 g
  • mısır nişastası
    3 yk
  • taze sıkılmış portakal suyu
    200 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsiyon

Protein 13.6 g
Kalorie 2463 kJ / 588.8 kcal
Tuk 34.4 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 47.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...