Caramel Sauce
TM6

Caramel Sauce

4.5 (73 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g sugar
    nebo light brown sugar
  • 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 200 - 250 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
  • 1030 g water
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 Tbsp vinegar

Nutriční hodnoty
na 400 g
Kalorie
8545 kJ / 2040 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
256 g
Tuk
111 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty