Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Ganache
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 110 g double cream
- 25 g unsalted butter, soft
Macarons
- 250 g caster sugar
- 140 g blanched almonds
- 20 g cornflour
- 15 g cocoa powder
- 3 egg whites, separated the previous day
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamingtons
30min
Pink and White Macarons
1h 30min
Profiteroles
2hod. 15min
Passion Fruit Soufflé
35min
Choux Pastry
2 Std.
Brownies
50 Min
Vanilla Ice Cream
12hod.
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Lemon Tart
4 Std. 30 Min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Egg Free Pasta
1 godz. 35 min