Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Ganache
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 110 g double cream
- 25 g unsalted butter, soft
Macarons
- 250 g caster sugar
- 140 g blanched almonds
- 20 g cornflour
- 15 g cocoa powder
- 3 egg whites, separated the previous day
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choux Pastry
2h
Lemon Sorbet
8h 30 min
Chocolate syrup
20 Min
Vanilla Bean Marshmallows
2h 15min
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
French Macarons with Blueberry Jam
1 Std. 30 Min
Churros
40 Min
Baked Doughnuts
1 Std.