Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Ganache
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 110 g double cream
- 25 g unsalted butter, soft
Macarons
- 250 g caster sugar
- 140 g blanched almonds
- 20 g cornflour
- 15 g cocoa powder
- 3 egg whites, separated the previous day
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Chocolate Meringue Stack
7 Std. 30 Min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Chocolate Mousse
3h 20min
Ombre Cake
2h 10min
Raspberry Dacquoise
2h
Meringue Ghosts
12u. 25min
Eggnog Ice Cream
10 Std. 50 Min
Pink and White Macarons
1h 30min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Profiteroles
2h 15 min.