Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g jogurtu naturalnego
- 800 g pełnotłustego mleka
- 40 g cukru (volitelně)
- 250 g wody
-
30
g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
nebo 1 płaska łyżeczka witaminy C, w proszku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 297 kJ / 71 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 51.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12h 10min
Jogurt z borówkami
13 Std.
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2u. 5min
Jogurt kokosowy (wegański)
12u. 25min
Jogurt naturalny
11 Std. 10 Min
Gęsty budyń – 1100 g
15min
Karmelowy budyń
1h
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min
Gęsty budyń – 600 g
15min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min