Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 710 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Zucker
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 618 kJ / 148 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Hefezupfbrot mit Zimt
2 Std. 10 Min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2hod. 30min
Apfel-Sandkuchen
1h 30min
Weckmänner (Stutenkerle)
1 Std. 40 Min
Quarkstuten
1h 20min
Amerikaner
2 Std.
Puddingschnecken
2 Std.
Streuseltaler
1 Std. 45 Min
Marzipan-Butterkuchen
3hod.
Schoko-Wecken
2 Std.
Vanille-Kastenkuchen
1 godz. 10 min