Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 450 kJ / 108 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2j
Gebackene Leberknödel
2j
Steirischer Rindfleischsalat
1 godz.
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1h 25 min
Lammbällchen mit Erdäpfel-Röhrlsalat und Kerbelsauce
1h 45min
Spagatkrapfen
11h 50min
Leberreis
35min
Steirisches Krenfleisch
2j 45 menit
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2j 45 menit
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Rindsrouladen
1h 30min