Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 450 kJ / 108 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Ritschert
1 Std.
Leberreis
35min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Extrawurst
14h 10min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min