Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 - 30 g azeite
- 170 - 200 g mistura de vegetais p/ saltear (cebola, chalota, alho-francês), cortados em pedaços (2 cm)
- 700 - 800 g mistura de legumes (curgete, cenoura, abóbora, batata-doce, aipo, pastinaca, ervilhas) cortados em pedaços se necessário
- 750 - 850 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Saltear mistura de legumes
30 Min
Arroz basmati
35min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30 Min
Molho béchamel
15 Min
Creme de legumes versátil
45min
Sopa de legumes versátil
50 Min
Limonada
5 min
Creme de legumes
35min
Arroz agulha
35min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Sopa versátil
40min
Sopa de cenoura e pera
1 Std.