Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 - 30 g azeite
- 170 - 200 g mistura de vegetais p/ saltear (cebola, chalota, alho-francês), cortados em pedaços (2 cm)
- 700 - 800 g mistura de legumes (curgete, cenoura, abóbora, batata-doce, aipo, pastinaca, ervilhas) cortados em pedaços se necessário
- 750 - 850 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Sopa de cenoura e pera
1h
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45min
Saltear mistura de legumes
30min
Arroz agulha
35min
Sopa versátil
40min
Molho béchamel
15 Min
Arroz basmati
35min
Creme de legumes versátil
45min
Sopa de legumes versátil
50min
Limonada
5min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30min