Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Estofado de ternera
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de carne de ternera para guisar (en trozos de 2 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de cebolla en trozos
- 15 g de maicena
- 250 g de agua
- 150 g de puerro en juliana
- 330 g de cerveza negra
- 1 cucharadita de hojas de tomillo
- 1 cucharada de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
-
½
cucharadita de concentrado de caldo de carne
nebo ½ pastilla de caldo de carne
Masa y montaje
- 150 g de harina de trigo
- 65 g de mantequilla (con o sin sal) muy fría en trozos
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 yema de huevo batida con 1 cucharada de leche para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasaña boloñesa
1 godz. 30 min
Masa para empanada con levadura
1sa 20 dk
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 godz. 40 min
Masa para empanadillas
1 godz. 40 min
Masa para empanada con levadura
1sa 20 dk
Empanadas de pollo
2h 30min
Lasaña de verduras al vapor XXL
50 min
Lasaña boloñesa con pasta fresca (Batch cooking)
45min
Empanada integral con algas y pulpo
1 godz. 30 min
Empanadillas de pollo
1 godz. 45 min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 godz. 40 min
Empanadilla XXL con pisto y atún
2 Std. 10 Min