Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 300 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 sobre de polvo de hornear
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 1 pellizco de jengibre molido
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de clavo molido
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 250 g de ciruelas pasas sin hueso
- 300 g de agua
- 50 g de brandy
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1398 kJ / 334 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 95.3 mg
Alternativní recepty
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1 godz. 40 min
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1 godz. 40 min
Bizcocho de calabacín
1 godz. 30 min
Bizcocho de manzana
50min
Cake a la cerveza negra
50min
Bizcocho colibrí
1 godz.
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2 godz. 20 min
Cake de pasas al ron
10h
Cake de manzana y especias
1 godz. 15 min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1h 20min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min
Bizcocho de piña
50min