Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 70 g de sucre, et 1 c. à soupe pour la pâte
- 100 g de lait
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
nebo ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3 g) - 25 g de beurre, mou, coupé en morceaux (2 cm)
- 200 g de farine
- ¼ c. à café de sel
Garniture
- 130 g de noisettes, décortiquées, non émondées, entières
- 60 g d'amandes, entières, décortiquées, entières
- 110 g de sucre
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de cannelle moulue
Finition
- 1 blanc d'œuf, pour badigeonner
- 3 c. à soupe de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Knöpflis
50 min.
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau du Vully
2óra 30p
Gâteau des rois
1h 55min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Cake aux branches
1u. 10min
Tarte flambée vaudoise
1 godz. 30 min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Cuchaule
2óra 30p
Tresse bernoise
1u. 45min