Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetto di merluzzo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 87.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili con cervelat
1h
Soffritto di cipolle e aglio
Žádné hodnocení
Condimento balsamico
Žádné hodnocení
Pasta di mandorle
Žádné hodnocení
Salsa alle arachidi
10 Min
Curry verde di pollo
55min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11sa
Vermicelles
3h 15min
Sfogliata del Canton Uri
Žádné hodnocení
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Žádné hodnocení
Pasta di mandorle
Žádné hodnocení
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 Min