Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetto di merluzzo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 87.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gugelhopf veloce
Žádné hodnocení
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Crostata di mele
1h 15min
Carciofi alla romana
50 min
Agnello al curry indiano
1 godz. 30 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Dolcetti con le prugne
Žádné hodnocení
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Žádné hodnocení
Salsiccia con lenticchie e verdure
1h
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30 min