Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetto di merluzzo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 87.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1 Std.
Pesto alla genovese
10min
Confettura di fragole e fiori di sambuco
Žádné hodnocení
Burro
40 Min
Liquore al caffè
Žádné hodnocení
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Žádné hodnocení
Salsa alle arachidi
10min
Pane rustico
2 Std.
Torrone alle mandorle
Žádné hodnocení
Gelato al gusto Cheesecake
Žádné hodnocení
Panini al müesli
Žádné hodnocení
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 min