Zařízení & příslušenství
Landbrot Backhausart
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
35 Scheiben
Suroviny
-
Weizenkeim200 g
-
Weizenkörner400 g
-
Wasser400 g
-
3 TL Trockenhefe, (12 g)frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch120 g
-
Gebäckmehl (Weizenmehl 405)150 g
-
Balsamicoessig dunkel1 EL
-
Salz2 TL
-
Backmalz (volitelně)1 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Das Kochbuch
131 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Dunkles Landbrot
4hod.
Erdnusskrokant
1hod. 30min.
Brotteig
5min.
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Landbrot Backhausart
2hod.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Weizen-Dinkel-Brot
1hod. 30min.
Sandwichbrot
3hod.
Fünfkorn-Brot
1hod. 50min.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Schweizer Bauernbrot
7hod.