Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Weizenkeim
- 400 g Weizenkörner
- 400 g Wasser
-
¾
Würfel frische Hefe (30 g)
nebo 3 TL Trockenhefe (12 g) - 120 g Buttermilch
- 150 g Gebäckmehl (Weizenmehl 405)
- 1 EL Balsamicoessig, dunkel
- 2 TL Salz
- 1 TL Backmalz (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Dinkelbrot
17 godz. 25 min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 Std. 45 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Sandwichbrot
3h
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Ciabatta Brot
1 Std. 45 Min
Fünfkorn-Brot
1h 50 min
Einfaches Mischbrot
3h 40min