Zařízení & příslušenství
Brotteig
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 Portion
Suroviny
-
30 g Butter, und etwas mehr zum EinfettenOlivenöl30 g
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
2 - 3 TL Trockenhefe, (8 g)frische Hefe20 - 25 g
-
Mehl400 g
-
Salz1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
50 g
Kalorie
7347 kJ /
1755 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
18.5 g
Sacharidy
308 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Das Kochbuch
131 recepty/-ů
Benelux
Benelux