Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 600 g de cebolla en trozos de 3-4 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 1 manzana
- 300 g de bacalao desalado desmigado sin espinas
Masa
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 90 g de manteca de cerdo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 334.1 mg
Alternativní recepty
Empanada de raxo
2h 30min
Empanada de sardinas
1h 15min
Empanada de maíz con vieiras
1 godz. 30 min
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2h 15min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Empanada de maíz con congrio
2h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1h
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min