Empanada de bacalao y manzana

Empanada de bacalao y manzana

4.6 43 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
8 raciones

Suroviny

Relleno
  • 600 g de cebolla en trozos de 3-4 cm
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 manzana
  • 300 g de bacalao desalado desmigado sin espinas
Masa
  • 50 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • 90 g de manteca de cerdo
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 1 huevo
  • 450 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 huevo batido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 334.1 mg
Protein 16.6 g
Kalorie 2205 kJ / 527 kcal
Tuk 27.5 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 51.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...