Spaghetti bolognaise maison

Spaghetti bolognaise maison

3.0 547 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

  • 300 g de viande de bœuf désossée et dénervée, coupée en morceaux (3 cm) et légèrement congelée à plat pendant 30-60 minutes
  • 700 g de tomates coupées en quatre
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 oignon pelé et coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à café de concentré de tomate
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 litres d'eau
  • 1 c. à café bombée de gros sel
  • 400 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 100 g de tomates cerise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 498.9 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 1676.8 kJ / 400.8 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 59.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...