Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive
- 6 gousses d'ail
- 1000 g de pilons de poulet, avec la peau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 100 g de vin blanc
- 120 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1309.8 kJ / 314.7 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Poulet aux oignons, olives et poivron, riz vapeur
1h
Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons
1h 15min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Poulet basquaise
50min
Crevettes à la chermoula
40min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4 godz. 45 min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min
Poulet aux poivrons
55min
Sauté de veau aux olives
1h