Gluten-free Pain au Chocolat

Gluten-free Pain au Chocolat

4.3 10 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 6hod. 15min.
12 pieces

Suroviny

  • whole milk
    180 g
  • water
    85 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • sugar plus 1 tsp
    35 g
  • gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
    320 g
  • cornflour
    40 g
  • xanthan gum
    2 tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • unsalted butter whole block, cold
    250 g
  • dark chocolate small pieces or callets
    150 g
    milk chocolate, small pieces or callets
  • medium egg beaten
    1

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 164 mg
Protein 3 g
Kalorie 1377 kJ / 330 kcal
Tuk 22 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...