Gluten-free Pain au Chocolat
TM6 TM5

Gluten-free Pain au Chocolat

4.5 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 180 g whole milk
  • 85 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
    nebo 20 g fresh yeast, crumbled
  • 35 g sugar, plus 1 tsp
  • 320 g gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
  • 40 g cornflour
  • 2 tsp xanthan gum
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 250 g unsalted butter, whole block, cold
  • 150 g dark chocolate, small pieces or callets
    nebo milk chocolate, small pieces or callets
  • 1 medium egg, beaten

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
1377 kJ / 330 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
30 g
Tuk
22 g
Nasycený tuk
13 g
Sodík
164 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty