Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Himbeeren, frisch, oder TK, aufgetaut
- 1 Päckchen Gelierzucker zum Kaltanrühren, z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 4476 kJ / 1058 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 213 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 16.5 g
Alternativní recepty
Ananas-Bananen-Konfitüre
25min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1h
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25min
Glühwein-Konfitüre
20min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20min
Erdbeer-Melonen-Konfitüre
25min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25min
Kiwi-Kokos-Konfitüre
15min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30 Min
Himbeer-Kokos-Aufstrich
10min
Mango-Möhren-Konfitüre
30 Min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40min