Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Himbeeren, frisch, oder TK, aufgetaut
- 1 Päckchen Gelierzucker zum Kaltanrühren, z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 4476 kJ / 1058 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 213 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 16.5 g
Alternativní recepty
Ingwerhonig
10 Min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 Min
Macadamiaaufstrich
15min
Pina-Colada-Konfitüre
30 Min
Frischkäsepralinen
15min
Weihnachtlicher Schokoaufstrich
30 Min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1 Std.
Erdbeer-Melonen-Konfitüre
25 Min
Schokoladen-Frischkäse-Aufstrich
1 Std. 10 Min
Lavendelzucker
5 min
Weiße Schokoladencreme
10 Min
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25 Min