Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Mozzarella, in Scheiben
- 120 g Wasser
- 270 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 80 g Ricotta
- 70 g Gorgonzola, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4852 kJ / 1158 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 65 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Oliven im Knuspermantel
1hod. 30min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1hod. 30min
Käsetaschen
45min
Kartoffel-Flammkuchen
1hod. 30min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1h 20min
Minicalzone "Neptun"
1h 20min
Crostini mit Käse
20min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min