Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 450 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 300 g de nueces peladas
- 150 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 - 2 cucharadas de miel (volitelně)
- 100 g licor de anís
Montaje y fritura
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1350 kJ / 323 kcal
- Protein
- 4.66 g
- Sacharidy
- 24.17 g
- Tuk
- 22.17 g
- Vláknina
- 1.71 g
Alternativní recepty
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 godz.
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Pote asturiano
26 Std. 30 Min
Vinagreta de pimientos
5 min
Vinagreta de pimientos
5 min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 godz.
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 godz. 15 min
Rollo de bonito
1 godz. 10 min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Crema de andaricas
50min
Empanada gallega de manzana
3h 45min