Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 450 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 150 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 300 g de nueces peladas
- 150 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 - 2 cucharadas de miel (volitelně)
- 100 g de licor de anís
Montaje y fritura
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1350 kJ / 323 kcal
- Protein
- 4.66 g
- Sacharidy
- 24.17 g
- Tuk
- 22.17 g
- Vláknina
- 1.71 g
Alternativní recepty
Orejas de carnaval
30 Min
Pastel de cabracho
2h 50min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 Std.
Bollos preñaos
2h 30min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Filloas
1 Std.
Crema de andaricas
50min
Cubiletes (Asturias)
1j 50 menit
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 Min
Pote asturiano
26h 30min
Rollo de bonito
1ωρ. 10 λεπτ.