Kompatibilní verze
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 5 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo (reserve las claras)
- 30 g de maicena
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 2 palos de canela
- 150 - 200 g de azúcar
Merengue
- 350 g de azúcar
- 50 g de agua
- 3 claras de huevo
- ¼ de cucharadita de cremor tártaro
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 6 - 8 cucharadas de dulce de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1567 kJ / 374 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 277.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almíbar básico
10 Min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Fantasmas de merengue
4 Std.
Milhojas de chocolate y caramelo
2 Std.
Crema pastelera
10 Min
Tarta de limón y merengue
2h 10 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Masa choux
2 Std.
Brazo de gitano
3ωρ.
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 godz.
Brazo gitano de café
1h 30min