Kompatibilní verze
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 5 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo (reserve las claras)
- 30 g de maicena
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 2 palos de canela
- 150 - 200 g de azúcar
Merengue
- 350 g de azúcar
- 50 g de agua
- 3 claras de huevo
- ¼ de cucharadita de cremor tártaro
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 6 - 8 cucharadas de dulce de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1567 kJ / 374 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 277.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tarta San Marcos
4h
Tarta rayada
3h
Crema pastelera
10 Min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20 min
Tarta de crema pastelera y fresas
2 Std. 15 Min
Almíbar básico
10 Min
Brazo gitano de café
1 godz. 30 min
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10 min
Brazo de gitano
3h