Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche

Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche

4.5 35 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 35min.
12 raciones

Suroviny

Bizcocho
  • 5 huevos
  • 120 g de azúcar
  • 1 cucharadita de azúcar vainillado
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
Crema pastelera
  • 500 g de leche
  • 2 huevos
  • 2 yemas de huevo (reserve las claras)
  • 30 g de maicena
  • 150 - 200 g de azúcar
  • 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
  • 2 palos de canela
Merengue
  • 350 g de azúcar
  • 50 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • ¼ de cucharadita de cremor tártaro
  • 3 claras de huevo
Montaje
  • 6 - 8 cucharadas de dulce de leche Márdel®

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 277.7 mg
Protein 9 g
Kalorie 1567 kJ / 374 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 69 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...