普罗旺斯炖菜

普罗旺斯炖菜

2.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 洋葱 切块
    120 克
  • 蒜瓣
    2 个
  • 橄榄油
    20 克
  • 番茄 切块(2-3公分)
    300 克
  • 红灯笼椒 切块(2-3公分)
    100 克
  • 综合干燥香草 (如: 百里香、迷迭香、马郁兰、罗勒、欧芹)
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 茄子 切块(2-3公分)
    300 克
  • 西葫芦 切块(2-3公分)
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3 g
Kalorie 422 kJ / 101 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...