Zařízení & příslušenství
Pomerančovo-zázvorový kečup
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 láhev
Suroviny
-
30 gramů čerstvého zázvoru na tenké plátky
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů cibule napůl
-
300 gramů pomeranče chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
-
70 gramů jablečného octa
-
75 gramů cukru
-
130 gramů vody
-
20 gramů sójové omáčky
-
130 gramů rajčatového protlaku
-
sůl
-
pálivá paprika
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 láhev
Protein
6 g
Kalorie
1798 kJ /
429 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
94 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Omáčky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rajčatový kečup
40min
Rajčatový džus
5min
Sezamové tyčinky
1h
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Nessuna valutazione
Celozrnný pita chléb
1h 35min
Velikonoční mrkvovo-sýrový dip
15min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Bylinkový olej
2h 5min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10min
Plněné cukety po námořnicku
1h 25min
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45min
Bramborový chléb (bez lepku)
2h 30min