Zařízení & příslušenství
Pomerančovo-zázvorový kečup
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 láhev
Suroviny
-
30 gramů čerstvého zázvoru na tenké plátky
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů cibule napůl
-
300 gramů pomeranče chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
-
70 gramů jablečného octa
-
75 gramů cukru
-
130 gramů vody
-
20 gramů sójové omáčky
-
130 gramů rajčatového protlaku
-
sůl
-
pálivá paprika
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 láhev
Protein
6 g
Kalorie
1798 kJ /
429 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
94 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Omáčky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2hod. 45min.
Zabaione
15min.
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Rajčatový džem
50min.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
50min.
Polévka z batátů s rybími kousky
40min.
Toskánské crostini
30min.
Omáčka arrabbiata
40min.
Čokoládový likér s chilli
50min.
Anglický vanilkový krém Custard
10min.