Zařízení & příslušenství
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
Rybí šňůrky
-
100 gramů mrkve
-
120 gramů cibule
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
1 bobkový list, sušený
-
1 stonek čerstvé petržele
-
3 kusy černého pepře, celého
-
2 špetky soli
-
500 gramů vody
-
300 gramů čerstvých filetů z lososa
-
300 gramů filetů z tresky
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Vinaigrette
-
50 gramů šalotky
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
100 gramů rostlinného oleje
-
15 gramů červeného vinného octa
-
2 čajové lžičky dijonské hořčice
-
1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
-
1 stonek čerstvé petržele nasekané
-
1 špetka soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30.03 g
Kalorie
2463 kJ /
588 kcal
Tuk
46.5 g
Vláknina
1.81 g
Sacharidy
8.08 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ryby
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 Min
Jemná treska s mascarpone
35 Min
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
50 Min
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30 Min
Pak choi s houbami
15 Min
Salát s chřestem a jahodami
1 Std. 35 Min
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45 Min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 Std. 35 Min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 Min
Jehněčí s cizrnou
1 Std. 5 Min
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min