Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rybí šňůrky
- 100 gramů mrkve
- 120 gramů cibule
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, sušený
- 1 stonek čerstvé petržele
- 3 kusy černého pepře, celého
- 2 špetky soli
- 500 gramů vody
- 300 gramů čerstvých filetů z lososa
- 300 gramů filetů z tresky
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Vinaigrette
- 50 gramů šalotky
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 100 gramů rostlinného oleje
- 15 gramů červeného vinného octa
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 stonek čerstvé petržele, nasekané
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2463 kJ / 588 kcal
- Protein
- 30.03 g
- Sacharidy
- 8.08 g
- Tuk
- 46.5 g
- Vláknina
- 1.81 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Burgery s kuřecím masem, kukuřičnou omáčkou a jalapeños
50 Min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1 Std. 40 Min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Slávky alla Medoc
50 Min
Triple RAW Tiramisu
4h 30min
Vitello tonato
2 Std.
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 Min
Béarnská omáčka
20 min
Caponata
30 Min