
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rybí šňůrky
- 100 gramů mrkve
- 120 gramů cibule
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, sušený
- 1 stonek čerstvé petržele
- 3 kusy černého pepře, celého
- 2 špetky soli
- 500 gramů vody
- 300 gramů čerstvých filetů z lososa
- 300 gramů filetů z tresky
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Vinaigrette
- 50 gramů šalotky
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 100 gramů rostlinného oleje
- 15 gramů červeného vinného octa
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 stonek čerstvé petržele nasekané
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 588 kcal / 2463 kJ
- Protein
- 30.03 g
- Tuk
- 46.5 g
- Sacharidy
- 8.08 g
- Vláknina
- 1.81 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Salát s chřestem a jahodami
1hod. 35min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Avokádo plněné tuňákem
10min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min
Tilápie s červeným kari
40min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1hod. 35min