Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
TM5 TM6

Rybí šňůrky s teplou vinaigrette

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

Rybí šňůrky

  • 100 gramů mrkve
  • 120 gramů cibule
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 1 bobkový list, sušený
  • 1 stonek čerstvé petržele
  • 3 kusy černého pepře, celého
  • 2 špetky soli
  • 500 gramů vody
  • 300 gramů čerstvých filetů z lososa
  • 300 gramů filetů z tresky
  • 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého

Vinaigrette

  • 50 gramů šalotky
  • 50 gramů extra panenského olivového oleje
  • 100 gramů rostlinného oleje
  • 15 gramů červeného vinného octa
  • 2 čajové lžičky dijonské hořčice
  • 1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
  • 1 stonek čerstvé petržele, nasekané
  • 1 špetka soli

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2463 kJ / 588 kcal
Protein
30.03 g
Sacharidy
8.08 g
Tuk
46.5 g
Vláknina
1.81 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty