Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peru
- 600 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 peru (6000 g aprox.)
- 2 laranjas cortadas em quartos
- 2 limões cortados em quartos
- 600 g água
Recheio de castanhas
- 800 g água
- 500 g castanhas congeladas
- 200 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
Recheio de carnes
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 1000 g água
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 500 g carne de vaca picada
- 300 g carne de porco picada
- 3 salsichas de porco s/ pele
- 50 g sobras de pão, demolhado em água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 ovos cozidos cortados em pedaços
- 1 cebola p/ separar os recheios
- 1 bife de peru
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 802 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11hod. 40min
Molho holandês
10min
Peru de Natal
1h 30min
Bolas de cebola e bacon recheadas
1h 30min
Bacalhau da ceia no pão
50min
Bife de atum com molho tártaro
20min
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3 Std. 30 Min
Almofadinhas de bacalhau
1 godz. 45 min
Crumble de frutos
50min
Sopa com pernil de porco fumado
18 Std. 25 Min
Caril de borrego
45min
Bolo de mel da Madeira
13 Std.