Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g natural yoghurt (see Tips)
- 1000 g full cream milk (see Tips)
- ½ vanilla bean, pod split (see Tips)
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 40 g caster sugar (optional)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 250 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 554.5 kJ / 132.5 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 81.5 mg
Alternativní recepty
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Custard (TM6)
15 Min
Pot-set plain yoghurt
12h
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Custard
10min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Sweetened condensed milk
35 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Fruity dream (TM6)
10min