Zařízení & příslušenství
素鲜锅
Příprava 10min.
Celkový 55min.
5 人份
Suroviny
-
海茸头 (volitelně)3 汤匙
-
干昆布 切成方形(2公分x 2公分),洗净10 克
-
干香菇 洗净,置放30分钟软化6 朵
-
白萝卜 去皮,切粗块(2公分)300 克
-
新鲜姜 去皮4 片
-
1 条 辣椒干新鲜红辣椒1 条
-
冷压芝麻油2 汤匙
-
三宝粉 (参考贴士)2 汤匙
-
海盐¼ 茶匙
-
酱青2 汤匙
-
糖蜜1 汤匙
-
水200 克
-
糖蜜粉1 茶匙
-
意大利香脂醋1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
素食日记
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní