Zařízení & příslušenství
法式檸檬瑪德蓮蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
12 個
Suroviny
檸檬糖霜
-
冰糖粉200 克
-
新鮮檸檬汁40 克
蛋糕體
-
奶油 切塊200 克
-
蛋 (約4顆)200 克
-
糖140 克
-
蜂蜜20 克
-
檸檬 只取皮削1 顆
-
低筋麵粉160 克
-
泡打粉5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 12 個
Sodík
298.3 mg
Protein
39.4 g
Kalorie
15488.7 kJ /
3704.9 kcal
Tuk
185.2 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
1178 g
Sacharidy
488.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜 - 呂昇達 II
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan