Zařízení & příslušenství
芒椰西米露
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
3 杯
Suroviny
-
芒果果肉 切塊(約1.5公分)500 克
-
水1500 克
-
西谷米100 克
-
冷開水 (沖洗用),適量
-
椰奶100 克
-
牛奶200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 杯
Protein
4 g
Kalorie
1294.4 kJ /
309.7 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
56.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
港澳吃吃喝喝
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan