
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Halbfett-Margarine
- 40 g Erythrit
- 90 g Mehl
- 10 g Kakao
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 120 g Magerquark
- 70 g Schmand
- 15 g Erythrit mit Vanille, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 TL Speisestärke
- 120 g Sauerkirschen abgetropft
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 135 kcal / 565 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanille-Erythrit-Joghurt
14hod.
Low Carb Laugenbrötchen
1hod.
Low Carb Kokosmakronen
1hod. 15min
Quarksoufflés
1hod.
Schoko-Protein-Pancakes
20min
Pfirsich-Softeis
10min
Vanille-Protein-Quark
10min
Pute auf Ananas-Kraut
45min
Leichte Birnencreme
4hod. 30min
Käsekuchen aus dem Varoma
1hod. 30min
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40min
Käsekuchen mit Proteinpulver
3hod. 30min