Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 25 g Wasser
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 300 g Milch
-
500 - 700
g Butterschmalz
nebo 500 - 700 g Frittieröl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1517 kJ / 363 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 Min
Grammelpogatscherl
1h 10 min
Palatschinken
45 Min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Extrawurst
14hod. 10min
Frittierte Hühnernuggets
30 min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1 godz. 30 min
Wurstknödel
1h 20 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Langos klassisch
1 godz. 30 min
Waldviertler Knödel
1h