
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Keksteig
- 550 g Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
- 10 g Backpulver
- 300 g Butter kalt, in Stücken
- 220 g Staubzucker
- 10 g Vanillezucker
- 1 Ei (Größe M)
-
1
EL Schlagobers kalt
nebo 1 EL Milch
Frischkäse-Buttercreme
- 400 g Mascarpone kalt
- 250 g Magertopfen kalt
- 175 g Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe) kalt
- 30 g Vanillepaste
- 300 g Butter zimmerwarm, in Stücken
- 250 g Staubzucker
Fertigstellung
- Obst Schokolade, Macarons, Kekse oder Blumen zum Dekorieren.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 536 kcal / 2243 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Sodík
- 171 mg
Alternativní recepty
Letter Cake Herz
1hod. 30min
Beschwipstes Osterei
7hod. 30min
Mini Tarteletts mit weißer Schokolade und Himbeeren
12hod.
Macaron-Schalen (Step-by-Step)
1hod. 30min
Piña Colada Torte
4hod. 30min
Cheesecake am Stiel
5hod. 30min
Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons
3hod. 10min
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2hod. 30min
Naked Cake mit Himbeeren und Ganache
10hod. 15min
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3hod. 40min
Zitronen-Cupcakes mit Heidelbeer-Frischkäse-Buttercreme
1hod. 30min
Himbeer-Mousse-Torte
5hod. 45min