Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Keksteig
- 550 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 10 g Backpulver
- 300 g Butter, kalt, in Stücken
- 220 g Staubzucker
- 10 g Vanillezucker
- 1 Ei (Größe M)
-
1
EL Schlagobers, kalt
nebo 1 EL Milch
Frischkäse-Buttercreme
- 400 g Mascarpone, kalt
- 250 g Magertopfen, kalt
- 175 g Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe), kalt
- 30 g Vanillepaste
- 300 g Butter, zimmerwarm, in Stücken
- 250 g Staubzucker
Fertigstellung
- Obst, Schokolade, Macarons, Kekse oder Blumen zum Dekorieren.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 171 mg
Alternativní recepty
Macarons mit Marzipan-Himbeer-Füllung
2h
Naked Cake mit Himbeeren und Ganache
10h 15min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4h 30min
Oster-Cupcakes
1 godz. 10 min
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3h 40min
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5h
Baby-Cake pops
3h 30min
Cheesecake am Stiel
5h 30min
Luftige Topfentorte mit Himbeerfüllung
13 Std.
Welcome Baby Torte
3h 30min
Schokoladenguss
10min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min