Gelado de avelã com chocolate quente e chantilly

Gelado de avelã com chocolate quente e chantilly

4.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 8hod.
6 doses

Suroviny

Gelado
  • avelã torrada
    450 g
  • leite gordo
    500 g
  • natas
    300 g
  • açúcar
    150 g
  • gemas de ovo
    6
  • sal
    1 pitada de
  • cacau em pó
    15 g
  • vagem de baunilha só as sementes
    ½
  • rum
    5 g
Chantilly
  • açúcar
    20 g
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    400 g
  • limão só o sumo
    ½
Molho de chocolate
  • natas
    100 g
  • chocolate p/ culinária
    100 g
  • rum
    10 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 127.7 mg
Protein 20.8 g
Kalorie 5245 kJ / 1253.6 kcal
Tuk 109.1 g
Vláknina 10.2 g
Nasycený tuk 40.7 g
Sacharidy 58.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...