Gelado de avelã com chocolate quente e chantilly
TM6 TM5

Gelado de avelã com chocolate quente e chantilly

4.7 ( 3 hodnocení )

Suroviny

Gelado

  • 450 g avelã torrada
  • 500 g leite gordo
  • 300 g natas
  • 150 g açúcar
  • 6 gemas de ovo
  • 1 pitada de sal
  • 15 g cacau em pó
  • ½ vagem de baunilha só as sementes
  • 5 g rum

Chantilly

  • 20 g açúcar
  • 400 g natas c/ 35% de gordura bem frias
  • ½ limão só o sumo

Molho de chocolate

  • 100 g natas
  • 100 g chocolate p/ culinária
  • 10 g rum

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1253.6 kcal / 5245 kJ
Protein
20.8 g
Tuk
109.1 g
Sacharidy
58.5 g
Vláknina
10.2 g
Nasycený tuk
40.7 g
Sodík
127.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty