
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 15 g coentros
- 90 g cebola
- 60 g alho-francês
- 60 g cenoura
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 500 g leite
- 100 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão só o sumo
- 200 g atum em lata escorrido
Massa
- 250 g pão seco
- 2 dentes de alho
- 15 g coentros
- 310 g farinha
- 390 g água
- 75 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 136.4 kcal / 570.5 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 5.2 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Sodík
- 129.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa folhada
1hod. 30min
Pastéis de bacalhau
45min
Rissóis de camarão
1hod. 30min
Croquetes de frango
1hod.
Rissóis de camarão
1hod. 30min
Rissóis de polvo
1hod. 30min
Mini-rissóis de amêijoa
4hod.
Croissants no forno com frutos silvestres
Žádné hodnocení
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2hod.
Empadas de legumes com queijo
1hod.
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4hod. 30min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4hod.