Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 15 g coentros
- 90 g cebola
- 60 g alho-francês
- 60 g cenoura
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 500 g leite
- 100 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só o sumo
- 200 g atum em lata, escorrido
Massa
- 250 g pão seco
- 2 dentes de alho
- 15 g coentros
- 310 g farinha
- 390 g água
- 75 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 570.5 kJ / 136.4 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 129.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de frango
2 Std.
Trança tricolor
1h 10min
Pão para cachorros
3h 30min
Broa de centeio
3ωρ.
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de polvo
1h 30min
Pastéis de frango thai com molho sweet chili
30 Min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4 Std.
Croquetes de frango
1h
Croquetes
3ωρ.
Mini-rissóis de amêijoa
4 Std.