Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 15 g coentros
- 90 g cebola
- 60 g alho-francês
- 60 g cenoura
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 500 g leite
- 100 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só o sumo
- 200 g atum em lata, escorrido
Massa
- 250 g pão seco
- 2 dentes de alho
- 15 g coentros
- 310 g farinha
- 390 g água
- 75 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 570.5 kJ / 136.4 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 129.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-rissóis de amêijoa
4h
Croquetes de frango
1 Std.
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Croquetes
3 Std.
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Rissóis de polvo
1 Std. 30 Min
Bolo das 7 rosas
1h 45min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2h
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4h
Folar doce
2h
Pães de leite
1h 35 min
Pastéis de bacalhau
45min