Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de levedura
- 100 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 300 g água
- 250 g farinha de milho
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 100 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ chouriço de carne cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1153.5 kJ / 275.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 391.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon de laranja quase sem açúcar
1h 15min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3h 40min
Bolo de chouriço
45 min
Pão com chocolate
2hod.
Coroa do advento
1h 30min
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 godz. 30 min
Filhós de abóbora
1h 30min
Piza com rebordo recheado
2h 30 min
Rissóis de atum
2hod.
Torta de limão com lemon curd
1h
Pão doce de pequeno-almoço
1h 30min
Bolo de claras e chocolate
50 min