Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de levedura
- 100 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 300 g água
- 250 g farinha de milho
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 100 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ chouriço de carne cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1153.5 kJ / 275.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 391.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broa de centeio
3 Std.
Ananás em calda
30 min
Folar doce
2h
Migas de couve e feijão frade
30 min
Cheesecake japonês
1h 45 min
Compota de figo
45 min
Piza com rebordo recheado
2u. 30min
Pães de leite
1 Std. 35 Min
Bom-bocado
1 Std. 15 Min
Pão com chocolate
2h
Bolo de ananás Retro na Varoma
1 Std.
Pão de cenoura
1u. 40min