![Carne de res a la jardinera Carne de res a la jardinera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D003B7DD-2760-49F3-9BFF-F6C68C37DBD1/Derivates/EC028BBE-C08B-4399-A73D-D3C7A042EBD2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 250 g de jitomate
- 30 g de aceite
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 400 g de bistec de res, en cubos
- 400 g de papas, en cubos (2 cm)
- 2 cubos de caldo de res, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 200 g de zanahoria, en cubos (2 cm)
- 100 g de chícharos congelados
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1449 kJ / 345 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30min
Pollo al cilantro
35min
Picadillo con rajas
25 menit
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Cacerola de pollo
30min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Estofado de res
1 godz. 40 min
Pechugas a la reina
35min
Pollo en jitomate con papas y budín de chocolate
40min
Cerdo entomatado
50min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min