Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 250 g de jitomate
- 30 g de aceite
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 400 g de bistec de res, en cubos
- 400 g de papas, en cubos (2 cm)
- 2 cubos de caldo de res, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 200 g de zanahoria, en cubos (2 cm)
- 100 g de chícharos congelados
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1449 kJ / 345 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pollo al cilantro
35 min
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Pierna de cerdo a las hierbas
40 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Cerdo entomatado
50min
Pollo en jitomate con papas y budín de chocolate
40 Min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40 Min
Fettuccini con pollo y chícharos
35 min
Cacerola de pollo
30 Min
Carne de res con pimientos
25 Min