Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks, from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Alternativní recepty
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min