Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
TM6

Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.7 (48 hodnocení)

Suroviny

  • 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
  • 2 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 4 sprigs fresh thyme
  • 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
  • 30 g lemon juice (see tip)
    nebo 1 tsp ascorbic acid powder
  • 50 g shallots
  • 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
  • 50 g dry white wine
  • 15 g white wine vinegar
  • 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
  • 4 egg yolks, from medium eggs

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2926 kJ / 698 kcal
Protein
46 g
Sacharidy
1 g
Tuk
56 g
Nasycený tuk
32 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
93 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty