Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.7 52 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1400 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    15 g
  • unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
    200 g
  • egg yolks from medium eggs
    4

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 93 mg
Protein 46 g
Kalorie 2926 kJ / 698 kcal
Tuk 56 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 32 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...