Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks, from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Caramelised Onions (200 g)
40min