Zařízení & příslušenství
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar15 g
-
unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks200 g
-
egg yolks from medium eggs4
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
93 mg
Protein
46 g
Kalorie
2926 kJ /
698 kcal
Tuk
56 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
32 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1hod. 10min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Steak au Poivre
20min.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2hod. 10min.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.