Apricot Danish Pastries
TM6 TM5

Apricot Danish Pastries

4.7 ( 24 hodnocení )

Suroviny

  • 490 g quick puff pastry, homemade (see tip)
  • 50 g granulated sugar
  • 50 g blanched almonds
  • 50 g unsalted butter soft
  • plain flour for dusting
  • 1 medium egg beaten
  • 9 tinned apricot halves drained
  • 30 g apricot jam mixed with 1 tsp hot water, for glazing

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
141 kcal / 590 kJ
Protein
2.5 g
Tuk
8.4 g
Sacharidy
13.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty