Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g natas
- 10 g hortelã, só as folhas
- 120 g açúcar
- 4 gemas de ovo
- 200 g crème fraîche
- 5 - 10 gotas de essência de menta
- 300 g chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços pequenos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 143 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8 godz. 30 min
Gelado de baunilha
12 Std.
Gelado de iogurte com molho de caramelo
6h
Massa folhada de chocolate
1 Std. 40 Min
Gelados em copos de chocolate
12 Std.
Gelado de nata com chocolate
8 Std. 45 Min
Gelatinas de leite
7h 30min
Duo de chocolate e avelã
3h 30min
Gelado bicolor com praliné
8hod. 20min
Brownies marmoreados
45 Min
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25 min
Petit gâteau de caramelo
15min