Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelado de ginja
- 230 g água
- 25 g glucose
- 210 g açúcar
- 500 g ginjas congeladas
- 10 g sumo de laranja (½ unid. aprox.)
Bolo de chocolate
- 250 g açúcar
- 250 g manteiga
- 4 ovos
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 50 g cointreau
- 200 g farinha tipo 55
Merengue
- 100 g água
- 300 g açúcar
- 25 g glucose
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 2 - 4 gotas de sumo de limão
- ½ c. chá de cremor tártaro
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 112 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Bolo gelado
8h 30min
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1h
Bolo mojito
45min
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
6j 20 menit
Bolo xadrez
1h 40min
Bolo frangipane
55min
Alfajor
1 Std. 20 Min
Bolo merengado de avelã com natas e framboesa
35min
Bolo cassata
40min
Bolo de coco sem farinha
35min
Bolo de chocolate e framboesa
4óra 20p
Bolo de ananás
2 Std.