Zařízení & příslušenství
Bolo Alasca
Příprava 20min.
Celkový 8hod.
10 doses
Suroviny
Gelado de ginja
-
água230 g
-
glucose25 g
-
açúcar210 g
-
ginjas congeladas500 g
-
sumo de laranja (½ unid. aprox.)10 g
Bolo de chocolate
-
açúcar250 g
-
manteiga250 g
-
ovos4
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços200 g
-
cointreau50 g
-
farinha tipo 55200 g
Merengue
-
água100 g
-
açúcar300 g
-
glucose25 g
-
claras de ovo4
-
sal1 pitada de
-
sumo de limão2 - 4 gotas de
-
cremor tártaro½ c. chá de
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Protein
8 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tuk
30 g
Sacharidy
112 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1hod.
Crème brulée com coco e lima
1hod. 15min.
Bucatini
1hod.
Summer pudding
8hod.
Bolo gelado
8hod. 30min.
Bolo mojito
45min.
Bolo xadrez
1hod. 40min.
Bolo de chocolate
1hod. 20min.
Garibaldis
5hod.
Alfajor
1hod. 20min.
Bolo de ananás
2hod.
Bolo de chocolate sem farinha
1hod. 45min.