Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelado de ginja
- 230 g água
- 25 g glucose
- 210 g açúcar
- 500 g ginjas congeladas
- 10 g sumo de laranja (½ unid. aprox.)
Bolo de chocolate
- 250 g açúcar
- 250 g manteiga
- 4 ovos
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 50 g cointreau
- 200 g farinha tipo 55
Merengue
- 100 g água
- 300 g açúcar
- 25 g glucose
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 2 - 4 gotas de sumo de limão
- ½ c. chá de cremor tártaro
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 112 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Garibaldis
5 Std.
Sumo verde
5 Min
Bolo xadrez
1h 40min
Bolo de chocolate sem farinha
1 Std. 45 Min
Bolo de ananás
2 Std.
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1h
Bolo gelado
8 godz. 30 min
Bolachas do advento
8h 40min
Bolo mojito
45min
Bolo de chocolate e framboesa
4 Std. 20 Min
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
6h 20min
Bolo zebra
55min