Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto
30min
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Génoise
1h 50min
Pâte à pizza
1 godz.
Pain express
1 godz. 15 min
Cookies
50min
Focaccia aux pommes de terre
2 Std. 50 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Cake marbré - Varoma
1 godz. 10 min
Bretzels
1h 50min