Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 Min
Bretzels
1 Std. 50 Min
Bœuf bourguignon
2h
Séré aux herbes
10 Min
Citronnade
5 Min
Guimauve
2 Std. 30 Min
Grissini
2h
Pâtes fraîches
1 Std.
Pâtes fraîches
1 Std.
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2hod. 15min
Fougasse aux olives
2小时 50 分钟