Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 1 echalot (aprox. 30 g)
- 20 g de mantequilla sin sal
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 320 g de arroz para risotto (p.ej. Carnaroli, Arborio)
- 60 g de vino blanco seco
- 820 g de agua
-
1
cubo de caldo, de carne o de verduras
nebo 1 cucharada colmada de concentrado de caldo de pollo, de carne o de verduras - 1 cucharadita de sal
- 20 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete a la pimienta
20 min
Minestrone
45 Min
Risotto de calabacita
25 min
Salsa de 4 quesos
20 min
Risotto con calabaza y tocino
25 min
Salmón con risotto de hinojo
25 min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Quiche lorraine
45 Min
Dip de jitomates deshidratados
5 min
Crema de jitomate
30 min
Risotto de alcachofa
25 min
Fideo seco en salsa de chiles
35min