Zařízení & příslušenství
Trança
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
800 g
Suroviny
-
leite300 g
-
manteiga50 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)fermento de padeiro fresco20 g
-
açúcar60 g
-
farinha tipo 65550 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
ovo batido p/ pincelar1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
466.1 mg
Protein
11.3 g
Kalorie
1513 kJ /
361.6 kcal
Tuk
8.2 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sacharidy
60.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ABC Da Bimby®
175 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko